top of page
patenttitoimisto, patent agency, patenttihakemus, patentti, patent, patent application, hyödyllisyysmalli, utility model, tavaramerkki, trademark, mallisuoja, patenttiasiamies, patent attorney, asiamies, teollisoikeus, ipr, tavaramerkkiasiamies, prh, epo, pct, EUIPO, wipo

Panostamme yksilölliseen ja luottamukselliseen palveluun sekä joustavaan ja laadukkaaseen toimintaan asiakkaidemme teollisoikeuksien suojaamiseksi ja puolustamiseksi sekä Suomessa että ulkomailla.

Patentti- ja tavaramerkkitoimisto
Asiakkaitamme ovat:
YKSITYISET KEKSIJÄT

 

”Ilmainen keksinnön suojaamisen arviointi ja alustava uutuuden tutkimus. Edullinen ja vaivaton hakuprosessi sekä jatkotoimenpiteet.”

Tmi Jukka Harjula

START-UP YRITYKSET

 

”Asiantunteva ja joustava patenttitoimisto. Auttoi myös idean kehittämisessä ja siten saimme hyvän hyödyllisyysmallisuojan keksinnöllemme."

 


Jarkko Maikkula / Auranta Oy

PK-YRITYKSET

 

”Salomaki Oy on laatinut toimin-tamme tueksi jo useita patentti-hakemuksia. Omaa hyvän kansainvälisen verkoston ja hoitanut laadukkaasti euro-patentit ja muut kansainväliset patentit ympäri maailmaa.” 


Arvo Järvinen / AW-Energy Oy

ISOT YRITYKSET

 

”Salomaki Oy on ollut meille vuosien varrella luotettava kumppani ja resurssiapu ammattitaitoisena asia-miehenä patenttihakemusten laatimisessa ja hoitamisessa.”

 


Planmeca Oy

Patenttitoimisto Salomaki Oy Patent agency
bottom of page