top of page
Tavaramerkit

Tavaramerkillä estät muita käyttämästä tuotenimeäsi tai muuta tunnusta, joka tekee tuotteestasi tai palvelustasi yksilöllisen. Tavaramerkillä saat lisäksi erotettua tuotteesi tai palvelusi muiden vastaavista.

 

Tavaramerkillä voit myös lisätä tuotteesi laadukkuutta ja luotettavuutta.

 

Tavaramerkki on voimassa tavanomaisesti kymmenen vuotta, minkä jälkeen suojaus on mahdollistaa uudistaa maksamalla säädetty uudistamismaksu.

Palvelut
  • Kansallinen tavaramerkkihakemus

  • EU-tavaramerkkihakemus

  • EA-tavaramerkkihakemus

  • Kansainvälinen tavaramerkkihakemus (IR)

  • Tavaramerkin seuranta- ja elinkaaripalvelu

 

Panostamme yksilölliseen ja luottamukselliseen palveluun sekä joustavaan ja laadukkaaseen toimintaan asiakkaidemme teollisoikeuksien suojaamiseksi ja puolustamiseksi sekä Suomessa että ulkomailla.

 

Aluksi voimme veloituksetta tutkia kanssanne haettavan tavaramerkin ominaispiirteitä ja voimme lisäksi tehdä kevyen tutkimuksen tavaramerkkiinne liittyen.

 

Alkupalaveri ei sido teitä mihinkään, vaan voitte rauhassa miettiä, olisimmeko juuri teille paras yhteistyökumppani suojaamaan merkkiänne.

Tavaramerkki Trademark
Ajankohtaista

Pienillä ja keskisuurilla yrityksillä on mahdollisuus saada taloudellista tukea aineettoman omaisuutensa suojaamiseen ja sen hallinnan kehittämiseen Ideas Powered for Business SME Fund -avustusohjelmasta. Tuen myöntää Euroopan unionin teollisoikeusvirasto EUIPO. Lue lisää PRH:n sivuilta.

tavaramerkit trademarks
EUIPO
bottom of page