top of page
Patentti Patent
Patentti- ja tavaramerkkikokemusta vuodesta 1977

Salomaki Oy on hyvinkääläinen patentti- ja tavaramerkkitoimisto, joka on palvellut luotettavasti kotimaisia ja ulkomaisia asiakkaitaan jo vuosikymmenten ajan. Yrityksen perustaja Juha Salomäki oli aloittamassa KONE konsernin patenttitoimintaa 70-luvulla ja johti yhtiön patentti-toimintaa 2000-luvulle saakka ennen siirtymistään kokopäivätoimiseksi omaan toimistoonsa. Juha Salomäki on toiminut mm. Euroopan Patentti-Instituutin (epi) hallituksessa ja  valtuustossa sekä on jäsenenä muissakin teollisoikeudellisissa järjestöissä ja  yhdistyksissä, kuten AIPPI, FICPI, STY, SPAY ja Patentti-Insinöörit ry.

Erikoistumisalanamme ovat useat tekniikan alat. Kesästä 2020 lähtien olemme erikoistuneet vahvemmin myös kemiantekniikan innovaatioihin, kun kemian-tekniikan DI Elina Mörtengren aloitti organisaatiossamme. Loppuvuodesta

2021 tiimissämme aloitti Markku Karttunen, jolloin saimme yhden

kokeneen ja auktorisoidun patenttiasiamiehen lisää Juha ja Heikki

Salomäen rinnalle.

Asiakaskuntamme koostuu yksittäisistä keksijöistä aina suuryrityksiin saakka. Laajan ulkomaisen kumppaniverkostomme kautta saamme jatkuvasti myös kansainvälisiä asiakkaita sekä huolehdimme kotimaisten asiakkaidemme ulkomaisista IPR-suojauksista.

Yhteistyökumppaneinamme on myös mm. kotimaisia kansainvälistymiskonsultteja ja yksityisiä rahoittajia, joita voimme aina tarpeen vaatiessa suositella asiakkaillemme avustamaan heidän innovaatioidensa ja tuotteidensa markkinoille vientiä.

bottom of page