Patentti- ja tavaramerkkikokemusta vuodesta 1977

Salomaki Oy on hyvinkääläinen patentti- ja tavaramerkkitoimisto, joka on palvellut luotettavasti kotimaisia ja ulkomaisia asiakkaitaan jo vuosikymmenten ajan. Yrityksen perustaja Juha Salomäki oli aloittamassa KONE konsernin patenttitoimintaa 70-luvulla ja johti yhtiön patenttitoimintaa 2000-luvulle saakka ennen siirtymistään kokopäivätoimiseksi omaan toimistoonsa. Juha Salomäki on toiminut mm. Euroopan Patentti-Instituutin (epi) hallituksessa ja valtuustossa sekä on jäsenenä muissakin teollisoikeudellisissa järjestöissä ja yhdistyksissä, kuten AIPPI, FICPI, STY, SPAY ja Patentti-Insinöörit ry.

Organisaatiomme vahvistui vuonna 2020 ja saimme lisää erityisesti kemian alan ja elintarviketieteiden tuntemusta. Erikoistumisalanamme on nyt vahvemmin myös kemiantekniikan innovaatiot muiden tekniikan alojen ohessa.

Asiakaskuntamme koostuu yksittäisistä keksijöistä aina suuryrityksiin saakka. Laajan ulkomaisen kumppaniverkostomme kautta saamme jatkuvasti myös kansainvälisiä asiakkaita sekä huolehdimme kotimaisten asiakkaidemme ulkomaisista IPR-suojauksista.

Yhteistyökumppaneinamme on myös mm. kotimaisia kansainvälistymiskonsultteja ja yksityisiä rahoittajia, joita voimme aina tarpeen vaatiessa suositella asiakkaillemme avustamaan heidän innovaatioidensa ja tuotteidensa markkinoille vientiä.
 

Ladattavia lomakkeita

Siirtokirja:                             ohje

Valtakirja:                             ohje

 

Pyydämme tutustumaan yleisiin toimeksiantoehtoihin (YT 16) ennen valtakirjan täyttämistä.